Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä
Pastöroitu lampaanmaito, mustatrufelipate (sienet (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja siihen liittyvät lajit), auringonkukkaöljy, mustatruffeli (Tuber Aestivum Vitt), suola, pippuri, sokeri, liemijauhe (merisuola, hiivauute, ruokosokeri, mausteuute, karamellisoitu sokeri, maltodekstriini, palmuöljy, kurkuma), dekstroosi, perunatärkkelys, hiivauute, mausteet (sipuli, muskottipähkinä, valkosipuli ja kurkuma, tomattijauhe), mustatruffeli, makuaine, happamuuden säätelijä (sitruunahappo), antioksidantti (askorbiinihappo), suola, kalsiumkloridi, juustohyytelö, maitohappobakteeri, säilöntäaineet: lysozyymi (peräisin munasta), natamysiini kuoren päällä.
Maku: Voimakas
Aromi: Ominainen lampaanjuustolle, jossa on truffelin aromia.
Väri: Vaaleankeltainen, jossa mustia suonia truffelipastasta.
Rakenne: Kova
Poista juuston kuori ennen nauttimista.